Wie zijn wij?2022-11-03T12:59:48+01:00

Wie zijn wij?

 

Wij zullen ons voorstellen

Carola Brekelmans

Wie zijn wij? en wie ben ik?

Ik ben Carola Brekelmans. Sinds 2002 heb ik ervaring binnen diverse psychiatrische settingen als sociaal psychiatrische verpleegkundige en later ben ik me ook gaan ontwikkelen binnen de partner-relatie therapie. Daarnaast ben ik EMDR therapeut en heb ik veel ervaring in deze therapievorm tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Diverse opleidingen waaronder EFT en ACT hebben mijn werkwijze verder gevormd. Ik ben ‘gepassioneerd’ in mijn vak en praktische van insteek.
Ik heb 8 jaar met veel plezier binnen een POP poli (poli van zwangerschap en psychische klachten) in het Jeroen Bosch Ziekenhuis te ‘s – Hertogenbosch gewerkt. Een dankbare groep mensen om mee te mogen werken aangezien je niet alleen iets voor de (a.s.) moeder of vader betekent maar daarmee ook voor het hele gezin waaronder de (a.s.) baby.

Vanaf 2011 geef ik, met veel plezier, samen met Jacqueline Koster, psychiater trainingen gericht op ‘zwangerschap en psychiatrie’. Een mooie aanvulling van het delen van je kennis en het updaten van je kennis.Door deze beide werkzaamheden werd ik ook geconfronteerd met het zeer beperkte aanbod van dit specialisme in de eerste lijn. Enthousiast ben ik dan ook over het feit dat ik samen met mijn collega Els Harting, systeemtherapeut  Praktijk Wij vorm geven

We hopen met deze praktijk een lagere drempel te kunnen zijn voor de mensen met lichte tot matige psychische klachten rondom de zwangerschapsperiode. Het is prachtig als deze periode goed verloopt, maar het is belangrijk dat er hulp is wanneer dit niet zo mag zijn.
‘Samen kijken naar herstel van balans en verminderen van klachten.’ Een mooi doel waar ik graag samen met jullie me voor inzet.

Carola Brekelmans

Els Harting

Wie zijn wij? en wie ben ik?

Ik ben Els Harting.  Ik ben pedagoog, medisch maatschappelijk werker en systeemtherapeut. Na jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening, de kinderpsychiatrie (GGZ Jeugd) en in het ziekenhuis in Tilburg met als aandachtsgebied” de zwangere en de psychosociale zorg voor ouders en kind”, wil ik graag mijn ervaringen delen met praktijk Wij.

Mijn energie en enthousiasme haal ik uit het werken met (a.s.) ouders en kinderen in de leeftijd van 0 -18 jaar.

Er kunnen momenten ontstaan dat je het gevoel hebt dat je vastloopt in je relatie, en/of met je kinderen. Gesprekken kunnen individueel, partners samen of met het gezin plaatsvinden. Ik ga samen met jullie op zoek naar nieuwe verbindingen.

www.nvrg.nl

Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie

PRAKTIJK WIJ

Grotestraat 208
5151 BR Drunen
Telefoon: 0416-234333
E-mail: info@praktijkwij.nl

Rekeningnummer: NL08 RABO 0317 912852