Behandelingen en vergoedingen2021-02-26T10:45:13+01:00

Behandelingen en vergoedingen

Binnen onze behandelingen maken we gebruik van diverse technieken en interventies. Onze behandelmethoden zijn divers en op de persoon afgestemd. Hierbij gebruiken we diverse psychotherapeutische-, oplossingsgerichte-, kracht-gerichte-, systeemgerichte- en ervaringsgerichte- interventies. Bij het tabblad informatie vind je meer informatie over de doelgroepen waar wij ons in gespecialiseerd hebben.

Medewerkers van Praktijk WIJ zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen waaronder de VenVN (verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten) en de NVRG (Nederlandse vereniging voor Relatie en Gezinstherapeuten. Daarnaast is Carola Brekelmans aangesloten bij de beroepsvereniging NFG. Leden van deze beroepsverenigingen verplichten zich tot permanente scholing en persoonlijke ontwikkeling op dit vakgebied. Op www.de-nfg.nl vindt u o.a. informatie over deskundigheid, vergoedingen, het klachtenreglement en de ethische code.

Vergoedingen

Als je je aanmeld voor hulp dan bestaat de mogelijkheid dat je via de aanvullende zorgverzekering een deel van de ondersteuning vergoed krijgt. De praktijk werkt in de complementaire zorg en biedt psychosociale hulpverlening. Op onze pagina vergoedingen staat een link waar je kan kijken welke verzekering wat vergoedt.

De tarieven voor onze verschillende gesprekken vind je onder het tabblad tarieven.

Wij mailen je na het gesprek de rekening. Met deze rekening kan je mogelijk bij de zorgverzekeraar restitutie vragen.